Çilekli Pannacota

Çilekli Pannacota

Her durum için mükemmel kremsi, lezzetli ve narin tatlı.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
6 10 dakika 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Sütü krema ve eritritol içeren bir tencereye dökün ve ısıtın. Jelatin serpin ve kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Ateşten alın. Bir kaseye aktarın.
2. Vanilyayı karıştırın ve iyice karıştırın. Karışımı kaselere eşit olarak dağıtın.
3. Çilek dilimleri ile tepesinde. 4-5 saat buzdolabında dinlendirelim.
4. Dilerseniz servis yapmadan önce üzerini süsleyebilirsiniz.

Beslenme Özeti

Çilekli Pannacota bir porsiyonunda 136 vardır.
Kalori Dağılımı: %72 yağ, %21 karb, %6 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
569 kj
136 kcal
Yağ
12,3g
Doymuş Yağ
7,721g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
0,011g
Çoklu Doymamış Yağ
0,039g
Karbonhidratlar
8,19g
Şeker
2,32g
Fiber
0,6g
Protein
2,4g
Sodyum
1mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
41mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et