Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
6 | 10 dakika | 15 dakika |
1. | Sütü krema ve eritritol içeren bir tencereye dökün ve ısıtın. Jelatin serpin ve kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Ateşten alın. Bir kaseye aktarın. |
2. | Vanilyayı karıştırın ve iyice karıştırın. Karışımı kaselere eşit olarak dağıtın. |
3. | Çilek dilimleri ile tepesinde. 4-5 saat buzdolabında dinlendirelim. |
4. | Dilerseniz servis yapmadan önce üzerini süsleyebilirsiniz. |
Çilekli Pannacota bir porsiyonunda 136 vardır.
Kalori Dağılımı: %72 yağ, %21 karb, %6 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|