Yulafli Pankek

Yulafli Pankek

Değerlendirme
4,0 
Bu yüksek proteinli kahvaltı krepleri sadece 3 malzemeyle yapılır.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 10 dakika 10 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yulafları bir karıştırıcıya koyun ve toz benzeri bir un haline getirin.
2. Bal ve yumurta ekleyin. Pürüzsüz olana kadar karıştır.
3. Karışımın bir kısmını önceden ısıtılmış tereyağlı tavaya dökün.
4. Altın kahverengi olana kadar her iki tarafı da pişirin.
5. Tercih ettiğiniz şurup ve meyvelerle servis yapın.

Beslenme Özeti

Yulafli Pankek bir porsiyonunda 646 vardır.
Kalori Dağılımı: %21 yağ, %62 karb, %17 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
2703 kj
646 kcal
Yağ
15,65g
Doymuş Yağ
3,944g
Tekli Doymamış Yağ
5,531g
Çoklu Doymamış Yağ
3,735g
Karbonhidratlar
101,56g
Şeker
35,17g
Fiber
10,7g
Protein
28,09g
Sodyum
127mg
Kolesterol
372mg
Potasyum
569mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri