Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
2 | 30 dakika | 20 dakika |
1. | Fasulyeler kaynar suda yumuşayıncaya kadar haşlanır. |
2. | Bir kevgir içinde süzün ve soğuması için akan su altında durulayın. İyice süzün. |
3. | Doğranmış soğanları sıvı yağ ile kavurun. Domates salçası ve baharatları ekleyip karıştırın. |
4. | Fasulyeleri tencereye alıp orta ateşte pişmeye bırakın. |
5. | Fasulyelerin üzerine yumurtalar kırılır. Pişene kadar karıştırın. |
Yumurtalı Taze Fasülye Kavurması bir porsiyonunda 232 vardır.
Kalori Dağılımı: %21 yağ, %54 karb, %25 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|