Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
8 | 15 dakika | 40 dakika |
1. | Muzları bir kapta ezin ve elma ve tarçın hariç tüm malzemeleri ekleyin. İyice karıştırın. |
2. | Elmayı ince doğrayın. |
3. | Tart kalıbının veya yaylı kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serilir. Üzerine ince doğranmış elmanın yarısı yayılır, diğer yarısı kaseye dökülür. Daha sonra tarçını kalıbın içine serpin. |
4. | Karışımı elmaların üzerine dökün. 180°C fırında 35-40 dakika pişirin. |
Glutensiz Muzlu Elmalı Turta bir porsiyonunda 155 vardır.
Kalori Dağılımı: %46 yağ, %44 karb, %10 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|