Glutensiz Muzlu Elmalı Turta

Kolaylıkla yapabileceğiniz sağlıklı bir tatlı ve atıştırmalık.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
8 15 dakika 40 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Muzları bir kapta ezin ve elma ve tarçın hariç tüm malzemeleri ekleyin. İyice karıştırın.
2. Elmayı ince doğrayın.
3. Tart kalıbının veya yaylı kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serilir. Üzerine ince doğranmış elmanın yarısı yayılır, diğer yarısı kaseye dökülür. Daha sonra tarçını kalıbın içine serpin.
4. Karışımı elmaların üzerine dökün. 180°C fırında 35-40 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Glutensiz Muzlu Elmalı Turta bir porsiyonunda 155 vardır.
Kalori Dağılımı: %46 yağ, %44 karb, %10 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
647 kj
155 kcal
Yağ
9,23g
Doymuş Yağ
0,99g
Tekli Doymamış Yağ
3,408g
Çoklu Doymamış Yağ
2,35g
Karbonhidratlar
19,74g
Şeker
8,06g
Fiber
4,7g
Protein
4,43g
Sodyum
11mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
231mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et