Tam Buğday Unlu Poğaça

Tam Buğday Unlu Poğaça

Değerlendirme
5,0 
Dereotlu ve lorlu tam buğdaydan yapılmış poğaça.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
11 20 dakika 30 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. 1 yumurta yoğurt zeytinyap ve dereotunu büyük bir kaba alıp karıştırın.
2. Üstüne tuz, kabartma tozu ve unu ekleyip yoğurun.
3. Başka bi kapta lor peynirini istediğiniz Baharatlarla ve bikaç damla zeytinyağı ile karıştırın.
4. Küçük toplar yapın, onları elde oval açarak lor peyniri ekleyin.
5. Üzerine yumurta sarısı sürün ve isterseniz çörekotu ekleyin.
6. 180 derece fırında 30 dk pişirin ve 20. Dakikadan sonra ara ara kontrol edin.

Beslenme Özeti

Tam Buğday Unlu Poğaça bir porsiyonunda 111 vardır.
Kalori Dağılımı: %25 yağ, %53 karb, %21 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
466 kj
111 kcal
Yağ
2,97g
Doymuş Yağ
0,605g
Tekli Doymamış Yağ
1,603g
Çoklu Doymamış Yağ
0,286g
Karbonhidratlar
14,01g
Şeker
0,91g
Fiber
3g
Protein
5,58g
Sodyum
17mg
Kolesterol
29mg
Potasyum
16mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri