Keto Pavlova

Keto Pavlova

Değerlendirme
5,0 
Düşük Karbonhidratlı Keto Pavlova.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
20 5 dakika 1 sa 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Kesinlikle sarı karışmamış 5 yumurta akını 90 gr erithritol, q çay kaşığı limon suyu ve 1 çay kaşığı kabartma tozu ile mikser yardımıyla çırp. Kıvam sağlaması için 1 çay kaşığı ksantan gum kullanabilirsin. Kap ters cevrilince dökülmeyecek kıvama gelince sıkma torbasına al ve tepsiye ortasında hafif açıklık bırakacak mini kaseler şeklinde sık (başka şekillerde de olur, keyfine göre. Önceden ısıtılmış fırında 100°C'de 75dk pişir. Süre sonunda bezeleri fırın kapağı kapalı olarak 15dk daha fırında beklet. Soğuması için uygun bir platforma al (tel, servis tahtası, vb).
2. Pişerken en üste dökülecek çikolata sosu hazırla. Benmaride 60gr en az %70'lik bitter cikolatayı erit, altını kapat ancak kap hala benmarideyken istediğin kıvama göre 80-100ml krema ekle. Kenara al.
3. Beze soğurken 150 ml kremayı 35 gr erithritol ile çırparak kremayı hazırlayın. Kremayı sıkma torbasına alın.
4. Her bir bezenin üzerine yıldız uç ile krema sık (boş bırakılan orta kısımdan başlayarak. Kremanın üzerine çikolata sos dökerek servis et.

Beslenme Özeti

Keto Pavlova bir porsiyonunda 63 vardır.
Kalori Dağılımı: %62 yağ, %32 karb, %6 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
265 kj
63 kcal
Yağ
5,73g
Doymuş Yağ
3,524g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
1,694g
Çoklu Doymamış Yağ
0,204g
Karbonhidratlar
6,77g
Şeker
1,67g
Fiber
0,2g
Protein
1,28g
Sodyum
82mg
Kolesterol
17mg
Potasyum
32mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri