Diyet Japon Mantısı

Diyet Japon Mantısı

Değerlendirme
5,0 
Kepekli un ile yapılan sebzeli mantı.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
2 30 dakika 45 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Sebzeleri rondodan geçirip sularını süzün.
2. Unu su ile karıştırıp hamur kıvamına getirin yarım saat dinlendirin.
3. Hamurun içerisine karcı eklenir ve üzerini kapatıp mantıyı 45 dakika haşlayın.

Beslenme Özeti

Diyet Japon Mantısı bir porsiyonunda 272 vardır.
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %81 karb, %14 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1136 kj
272 kcal
Yağ
1,62g
Doymuş Yağ
0,32g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
0,22g
Çoklu Doymamış Yağ
0,634g
Karbonhidratlar
59,41g
Şeker
7,06g
Fiber
9,8g
Protein
10,08g
Sodyum
40mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
839mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri