Türkiye ve Baharatlar

Türkiye ve Baharatlar

Değerlendirme
3,0 
Lezzetli hindi yemeği yapmak kolaydır.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 5 dakika 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Hindi göğsünü haşlayın. Boşaltın.
2. Küçük parçalara böl.
3. Yaklaşık 15 dakika yağsız bir tavada baharatlarla kavurun. Hizmet.

Beslenme Özeti

Türkiye ve Baharatlar bir porsiyonunda 167 vardır.
Kalori Dağılımı: %42 yağ, %4 karb, %55 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
699 kj
167 kcal
Yağ
7,57g
Doymuş Yağ
1,182g
Trans Yağ
0,01g
Tekli Doymamış Yağ
5,088g
Çoklu Doymamış Yağ
0,907g
Karbonhidratlar
1,54g
Şeker
0,05g
Fiber
0,8g
Protein
22,41g
Sodyum
201mg
Kolesterol
56mg
Potasyum
291mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri