Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
3 | 20 dakika | 25 dakika |
1. | Brokoliler yıkanır. Çiçeklerine ayrılır (malzemelerin tadı iyice nüfuz etsin diye). Kapya biber, havuç ve soğan küp küp doğranır. Sarımsaklar 2 ye bölünür. |
2. | Soğan, biber, havuç ve sarımsaklar yağda sotelenir. Dirilikleri gidince brokoliler, zerdeçal, kimyon ve tuz ilave edilir. Üzerini geçmeyecek kadar sıcak su ilave edilir. |
3. | Orta ateşte 20-25 dakika pişirilir. |
Zerdeçal Brokoli bir porsiyonunda 121 vardır.
Kalori Dağılımı: %51 yağ, %40 karb, %9 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|