Egg Roll

Egg Roll

Değerlendirme
5,0 
Hızlı ve lezzetli kahvaltı.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
2 5 dakika 5 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtaları güzelce çırpalım, sütü ekleyip biraz daha çırpalım.
2. Yumurtamızı süzgeçten geçirelim ve diğer yandan sebzeleri minik minik doğrayalım.
3. Doğranmış sebzeleri yumurtamızla buluşturalım ve bir çimdik tuz ekleyerek çırpalım.
4. Margarini tavamıza alalım eridikten sonra yumurtamızdan 1 kepçe dökelim ve pişirelim.
5. Piştikten sonra rulo şeklinde sararak pişen kısmı kenara çekelim ve tekrar 1 kepçe yumurta döküp aynı işlemi tekrarlayalım.
6. Yumurta bitene kadar aynı işlemi tekrarlayalım.

Beslenme Özeti

Egg Roll bir porsiyonunda 132 vardır.
Kalori Dağılımı: %62 yağ, %11 karb, %27 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
552 kj
132 kcal
Yağ
8,94g
Doymuş Yağ
2,54g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
3,3g
Çoklu Doymamış Yağ
1,824g
Karbonhidratlar
3,58g
Şeker
2,24g
Fiber
0,8g
Protein
8,94g
Sodyum
1304mg
Kolesterol
280mg
Potasyum
192mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri