Muz Ekmeği

Muz Ekmeği

Kokulu, orta derecede tatlı ve nemli.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
10 20 dakika 50 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Tüm sıvı malzemeleri karıştırın.
2. 2 muzu ezin ve sıvılarla birleştirin.
3. Un, tarçın, kabartma tozu, tuz ve vanilya şekerini ekleyip iyice karıştırın.
4. Son olarak ceviz ve damla çikolataları ekleyin.
5. Karışımı bir kalıba dökün ve üzerine 1 adet dilimlenmiş muz süsleyin. 180 °C'de 50 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Muz Ekmeği bir porsiyonunda 178 vardır.
Kalori Dağılımı: %27 yağ, %63 karb, %10 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
744 kj
178 kcal
Yağ
5,54g
Doymuş Yağ
1,545g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
1,035g
Çoklu Doymamış Yağ
2,011g
Karbonhidratlar
28,97g
Şeker
10,51g
Fiber
3,8g
Protein
4,68g
Sodyum
72mg
Kolesterol
37mg
Potasyum
203mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri