Kızarmış Kepekli Ekmek | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 normal dilim | 1,06 | 12,32 | 2,39 | 68 |
100 g | 4,42 | 51,32 | 9,95 | 282 |
Kızarmış Beyaz Ekmek | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 dilim | 0,88 | 11,97 | 1,98 | 64 |
100 g | 4,00 | 54,40 | 9,00 | 293 |
Kızarmış Çavdar Ekmeği | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 dilim, normal | 0,86 | 12,74 | 2,26 | 68 |
100 g | 3,60 | 53,10 | 9,40 | 284 |