Reçel Konserveleri | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | 0,03 | 13,99 | 0,11 | 55 |
100 g | 0,14 | 66,63 | 0,54 | 260 |
Reçel, Konserve, Marmelat (Düşük Şeker) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | 0,04 | 6,57 | 0,08 | 26 |
100 g | 0,21 | 36,29 | 0,46 | 142 |
Jöle (Tüm Tadlarda) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | - | 13,29 | 0,03 | 51 |
100 g | 0,02 | 69,95 | 0,15 | 266 |