Sığır Eti veya Et Sosu | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 kase | 10,31 | 0,49 | 0,9 | 11,21 |
100 g | 4,41 | 0,21 | 0,4 | 4,81 |
Hindi Sosu (Konservelenmiş) | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 yemek kaşığı | 0,66 | 0,03 | 0,1 | 0,76 |
100 g | 4,70 | 0,21 | 0,4 | 5,10 |
Tavuk Sosu (Konservelenmiş) | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
100 g | 5,02 | 0,78 | 0,4 | 5,42 |