Türkiye
Ana Sayfa
Yemekler
Yemek Tarifleri
Yiyecek Ara
FatSecret Mobil Web için JavaScript gereklidir.
FatSecret Mini'yi Dene
Ana Sayfa
Yemekler
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Genel porsiyon boyutları
1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
1 kanat, kemiği alınmış
100 g
Kal
64
Yağ
4,63 g
Karb
0 g
Prot
5,32 g
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi (1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)) içinde 64 kadar kalori mevcut.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
porsiyon başı
Enerji
269 kj
64 kcal
Yağ
4,63g
Doymuş Yağ
1,299g
Trans Yağ
0,055g
Tekli Doymamış Yağ
1,842g
Çoklu Doymamış Yağ
0,983g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
5,32g
Sodyum
21mg
Kolesterol
22mg
Potasyum
45mg
Son Güncelleştirme
04 Şub 08 05:07 ÖÖ
Kaynak
FatSecret Platform API
Kalori Sayacı %100 ücretsiz
Genel porsiyon boyutları
Porsiyon Boyutu
Kaloriler
1 kanat, kemiği alınmış
(450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
64
1 kanat, kemiği alınmış
109
100 g
222
İlişkili Tavuk Kanadı türleri
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
Tavuk Kanadı
Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş)
Daha Fazla Tavuk Kanadı Beslenme Değerleri Görüntüle
İlişkili Tavuk türleri
Tavuk Baget
Tavuk
Tavuk (Derisi Yenmeden)
Tavuk Göğsü
Tavuk Uyluğu
Daha Fazla Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
Bunlarada bakınız
Eti Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Topkek Kakao ve Hindistan Cevizli
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Crax Mevsim Yeşillikli ve Yoğurtlu
Eti Gong Bal ve Hardal Aromalı
Daha Fazlasını Görüntüle
Türkiye