Tavuk Kanadı Eti ve Derisi

Genel porsiyon boyutları
Kal
64
Yağ
4,63 g
Karb
0 g
Prot
5,32 g
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi (1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)) içinde 64 kadar kalori mevcut.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
porsiyon başı
Enerji
269 kj
64 kcal
Yağ
4,63g
Doymuş Yağ
1,299g
Trans Yağ
0,055g
Tekli Doymamış Yağ
1,842g
Çoklu Doymamış Yağ
0,983g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
5,32g
Sodyum
21mg
Kolesterol
22mg
Potasyum
45mg
Son Güncelleştirme 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
Kaynak FatSecret Platform API
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Genel porsiyon boyutları

Porsiyon Boyutu Kaloriler

İlişkili Tavuk Kanadı türleri

İlişkili Tavuk türleri

Bunlarada bakınız