Ispanaklı Peynirli Ekmek

Ispanaklı Peynirli Ekmek

Değerlendirme
5,0 
Badem unu ile düşük karbonhidrat tarifi.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
15 15 dakika 25 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Ispanakları kaynar suda 3 dakika bekletin, suyunu sıkın ve küçük küçük doğrayın.
2. Maydanozu doğrayın.
3. Diğer malzemelerle birlikte bir karıştırma kabına alıp hamur haline getirin.
4. 15'er yuvarlak yapıp fırın tepsisine dizip 200 °C fırında 25 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Ispanaklı Peynirli Ekmek bir porsiyonunda 110 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %12 karb, %21 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
462 kj
110 kcal
Yağ
8,73g
Doymuş Yağ
1,897g
Tekli Doymamış Yağ
4,006g
Çoklu Doymamış Yağ
1,543g
Karbonhidratlar
3,39g
Şeker
0,76g
Fiber
1,8g
Protein
6,01g
Sodyum
575mg
Kolesterol
93mg
Potasyum
202mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri