Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
6 | 30 dakika | 40 dakika |
1. | Soğanlar yağda biraz çevrilir, sonra yıkanmış doğranmış ıspanaklar ilave edilir. Susuz pişirilir. Karabiber, pul biber ve tuz ilave edilir. |
2. | Ayrı bir kapta 3 yumurta, 1,5 çay bardağı yulaf kepeği (taneli ise blenderdan geçirin), lor veya light peynir iyice karıştırılır. |
3. | Bu karışım altını kapattığımız ıspanaklara ilave edilip karıştırılır. |
4. | 200 derece fırında 25-30 dakika pişirilir. Son 2 dakikada kaşar rendesi ilave edilir. Kaşar eriyince fırından alınır. |
Ispanaklı Börek bir porsiyonunda 280 vardır.
Kalori Dağılımı: %35 yağ, %40 karb, %25 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|