Tavuk Uyluğu | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | 9,52 | - | 15,41 | 152 |
100 g | 15,36 | - | 24,85 | 245 |
Tavuk Uyluğu (Derisi Yenmeden) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
100 g | 10,79 | - | 25,72 | 207 |
Tavuk Kalça Eti | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 uyluk, kemik ve derisi alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün) | 1,60 | - | 8,06 | 49 |
100 g | 3,91 | - | 19,65 | 119 |