Tahıllı Ekmek | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 normal dilim | 0,99 | 12,06 | 2,60 | 65 |
100 g | 3,80 | 46,40 | 10,00 | 251 |
Kızarmış Tahıllı Ekmek | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 normal dilim | 0,98 | 12,10 | 2,62 | 65 |
100 g | 4,10 | 50,40 | 10,90 | 272 |
Düşük Kalorili, Yüksek Lif Tahıllı Ekmek | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 normal dilim | 0,86 | 13,62 | 2,78 | 61 |
100 g | 3,32 | 52,38 | 10,71 | 233 |