Kuzu Pirzola | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (112 g, kemikli, çiğ) (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemik çıkarılmış) | - | 7,19 | 1,30 | 7,67 | 17,55 |
100 g | - | 9,98 | 1,81 | 10,65 | 24,37 |
Kuzu Pirzola (Yağsız Yenilerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (112 g, kemikli, çiğ) pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemik ve yağ kaldırılmış) | - | 2,28 | 0,41 | 2,01 | 5,45 |
100 g | - | 4,38 | 0,80 | 3,86 | 10,48 |
Kuzu Pirzola (Yağsız ve Yağ Yenilerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (112 g, kemikli, çiğ) (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemik çıkarılmış) | - | 7,19 | 1,30 | 7,67 | 17,55 |
100 g | - | 9,98 | 1,81 | 10,65 | 24,37 |