Kuru Meyve Karışımı | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 0,06 | 0,08 | 0,06 | 0,44 |
Kurutulmuş Elma | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 halka | - | 0,00 | 0,01 | 0,00 | 0,02 |
100 g | - | 0,01 | 0,09 | 0,05 | 0,32 |
Kuru Erik | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 kuru erik | - | 0,00 | 0,01 | 0,01 | 0,03 |
100 g | - | 0,05 | 0,06 | 0,09 | 0,38 |