Domuz Kızartma | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 ince dilim (yaklaşık 11 cm x 6,5 cm x 0,3 cm) | 3,06 | - | 5,67 | 52 |
100 g | 14,59 | - | 26,98 | 247 |
Domuz Kızartma (Yağsız Yenerek) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy dilim (yaklaşık 11 cm x 6,5 cm x 0,6 cm) | 4,02 | - | 11,95 | 87 |
100 g | 9,57 | - | 28,45 | 208 |
Domuz Bel Eti Kızartma | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 ince dilim (yaklaşık 11 cm x 6,5 cm x 0,3 cm) | 3,06 | - | 5,67 | 52 |
100 g | 14,59 | - | 26,98 | 247 |