Enginar (Küre Biçiminde veya Fransız) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy | 0,19 | 13,45 | 4,19 | 60 |
100 g | 0,15 | 10,51 | 3,27 | 47 |
Pişmiş Enginar (Taze Olandan) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy küre biçiminde | 2,86 | 13,59 | 4,21 | 84 |
100 g | 2,29 | 10,87 | 3,37 | 67 |
Pişmiş Enginar (Konservelenmiş) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy küre biçiminde | 2,86 | 13,59 | 4,21 | 84 |
100 g | 2,29 | 10,87 | 3,37 | 67 |