Türkiye
Ana Sayfa
Yemekler
Yemek Tarifleri
Yiyecek Ara
FatSecret Mobil Web için JavaScript gereklidir.
FatSecret Mini'yi Dene
Ana Sayfa
Yemekler
Tavuk Eti (Kavurma)
Tavuk Eti (Kavurma)
Genel porsiyon boyutları
1 oz
100 g
1 adet (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
1 lb
1/2 tavuk, et ve derisi çıkartılmış
Kal
111
Yağ
2,7 g
Karb
0 g
Prot
20,33 g
Tavuk Eti (Kavurma) (100 g) içinde 111 kadar kalori mevcut.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
464 kj
111 kcal
Yağ
2,7g
Doymuş Yağ
0,67g
Tekli Doymamış Yağ
0,83g
Çoklu Doymamış Yağ
0,67g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
20,33g
Sodyum
75mg
Kolesterol
65mg
Potasyum
238mg
Son Güncelleştirme
04 Şub 08 05:07 ÖÖ
Kaynak
FatSecret Platform API
Kalori Sayacı %100 ücretsiz
Genel porsiyon boyutları
Porsiyon Boyutu
Kaloriler
1 oz
31
100 g
111
1 adet
(450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
232
1 lb
503
1/2 tavuk, et ve derisi çıkartılmış
529
İlişkili Kızartılmış Tavuk türleri
Fırında Tavuk
Tavuk Eti ve Derisi (Kavurma)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk (Derisi Yenmeden))
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Daha Fazla Kızartılmış Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
İlişkili Tavuk türleri
Tavuk Baget
Tavuk (Derisi Yenmeden)
Tavuk Göğsü
Tavuk Uyluğu
Tavuk
Tavuk Kanadı
Daha Fazla Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
Bunlarada bakınız
Hafif Tavuk Eti (Kavurma)
Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma)
Hafif Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma)
Tavuk Göğüs Eti ve Derisi
Tavuk Göğüs Eti (Kavrulmuş, Pişmiş)
Daha Fazlasını Görüntüle
Türkiye